Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Metsäaiheinen laulu- ja nuottikirja (45€)

  • Hinta: 45€
  • Laitettu esille: 31.8.2017 kello 16:25
  • Ilmoittajan nimi: Anneli
  • Sijainti: Satakunta
  • Paikkakunta: Honkajoki
  • Katsottu: 298 kertaa
Ja pokasaha soi - Metsäväen lauluperinnettä -teos on v. 2003 painettu, yli 300-sivuinen, kovakantinen laulu- ja nuottikirja. Sävellyksiä ja sanoituksia on Metsämiesten marssista ja Savotan Sannista aina Eko-Tiina ja motomies -laulelmaan saakka. Lisäksi teokseen on koottu hienoja metsä- ja metsätyöaiheisia valokuvia ja perinnetietoa, joten kyseessä on myös tietokirja. Teos on erittäin hyväkuntoinen. Toimitus sopimuksen mukaan. Voin tuoda kirjan Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Poriin ja Kankaanpäähän asiointimatkojen yhteydessä. Mahdolliset postituskulut maksaa ostaja

"Metsäaiheinen laulu- ja nuottikirja" on saanut pisteet 8/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Tämä tavara, tuote, palvelu tms. ei ole enää saatavilla.

Lähetä sähköpostilla viesti, jossa on ohjeet kuinka muokata ja poistaa tämä ilmoitus

Jos olet tämän ilmoituksen jättäjä, voit tilata sähköpostiisi yllä mainitut tiedot.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 84
  • Katseltu: 24084

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte