Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

DUNE HD1 smart D1mediasoitin (170€)

  • DUNE HD1 smart D1mediasoitin Kuva
  • DUNE HD1 smart D1mediasoitin Kuva
  • Hinta: 170€
  • Laitettu esille: 29.11.2017 kello 17:30
  • Ilmoittajan nimi: sami hiltunen
  • Sijainti: Uusimaa
  • Paikkakunta: vantaa
  • Katsottu: 402 kertaa
Dune HD multimediatoistin (ei sis.dvd/blu-ray asemaa). Laite toistaa kaikki musiikkiformaatit,elokuvaformaatit sekä kuvaformaatit joko USB tikun kautta,ulkoisen USB kiintolevyn kautta (laitteessa 3 USB liitäntää). Toisto myös lähiverkon kautta (LAN) esim. palvelimelta,tietokoneelta yms.
Liitännät:
-HDMI 1.3 versio 1kpl-Optinen digitaalinen ulostulo äänelle-RCA analoginen ääänilähtö/kuvalähtö vanhemmille televisioille-Komponentti kuvalähtö-eSATA liitäntä ei USB kovalevylle-eSATA kovalevy sisäänasennusmahdollisuus-LAN verkkoliitäntä (voi katsoa materiaalia tietokoneelta,palvelimelta yms.) lisävarusteena myydään DUNE HD Air langaton wlan vastaanotin)-SD korttipaikka kuvien,musiikin ja elokuvien toistoon
Laiitteen käyttö kuten normi dvd/blu-ray soittimen,mutta tämä hiljaisempi ja kestävämpi kun ei liikkuvia osia. Tukee tekstitiedostoja elokuvista ja tekstin koko/väri vaihdettavissa. Laitteessa myös lip sync jos tekstit edellä/jäljessä
Laitteeseen asennettu uusin firmware versio. Laitteessa myös nettiselain,facebook ja twitter. Laitteessa myös resume toiminto,eli jatkaa toiston siitä mihin jäit.
Maksoi suomesta ostettaessa aikoinaan 350€. Mukaan tulee HDMI johto (2mtr),optinen kaapeli (1mtr) sekä tietysti virtalähde ja kaukosäädin.
Nyt 170€
Laite tukee monikanavaääntä,DTS,Dolby Digital ja jos vahvistin tukee myös HD master audio,Dolby True HD,FLAC yms
Laite on kevyt ja kompakti.
Nouto vantaa tai postitus. Voi käydä testaamassa laitteen!
http://dune-hd.com/eng/products/full_hd_media_players/15

Tämä tavara, tuote, palvelu tms. ei ole enää saatavilla.

Lähetä sähköpostilla viesti, jossa on ohjeet kuinka muokata ja poistaa tämä ilmoitus

Jos olet tämän ilmoituksen jättäjä, voit tilata sähköpostiisi yllä mainitut tiedot.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 104
  • Katseltu: 39933

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte