Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Seinäreliefi Tuonelan virralla (69€)

  • Seinäreliefi Tuonelan virralla Kuva
  • Hinta: 69€
  • Laitettu esille: 22.3.2018 kello 20:12
  • Ilmoittajan nimi: Hannu Lehtonen
  • Sijainti: Varsinais-Suomi
  • Paikkakunta: Somero
  • Katsottu: 137 kertaa
Seinäreliefi, maalattua kipsiä (?), sign. E.Nordin -27, Tuonelan virralla, 30x49cm, reliefi Akseli Gallen-Kallelan freskosta. Pieniä kulumavikoja kuvan mukaisesti.

Tuonelan virralla on yksi Gallen-Kallelan Juseliuksen mausoleumiin Porissa maalaamista freskoista. Siinä kuvataan, kuinka ihmiset yksi toisensa jälkeen astuvat veneeseen, joka kuljettaa heidät Tuonelaan. Taustalla on Tuonelan joutsen kuvan vasemmassa reunassa.

Porilainen liikemies, vuorineuvos Fritz Arthur Juselius (1855-1930) rakennutti mausoleumin 11-vuotiaana tuberkuloosiin kuolleen tyttärensä viimeiseksi leposijaksi. Gallen-Kallela oli itse menettänyt esikoistyttärensä Marjatan 5 vuotta ennen freskomaalaustyön aloittamista, joten pikkutytön hautamuistomerkin koristeleminen sai tunteet pintaan.

"Seinäreliefi Tuonelan virralla" on saanut pisteet 8/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Tämä tavara, tuote, palvelu tms. ei ole enää saatavilla.

Lähetä sähköpostilla viesti, jossa on ohjeet kuinka muokata ja poistaa tämä ilmoitus

Jos olet tämän ilmoituksen jättäjä, voit tilata sähköpostiisi yllä mainitut tiedot.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 502
  • Katseltu: 221799

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte