Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Myydään yhdistelmävaunut Teutonia Fun (350€)

  • Hinta: 350€
  • Laitettu esille: 6.11.2017 kello 11:01
  • Ilmoittajan nimi: Mari Salminen
  • Sijainti: Satakunta
  • Paikkakunta: Rauma
  • Katsottu: 308 kertaa
Myydään toukokuussa 2017 käyttöönotetut Teutonia Fun yhdistelmävaunut, väri lime. Olleet siis n. 5 kk käytössä. Mukaan kaikki mahdollinen, mm. pehmeä kantokoppa vauvalle, jalkapeite, sadesuoja. Vaunut ovat näppärät ja kapeat, mahtuvat hyvin joka paikasta. Sopivat jo vastasyntyneelle kantokassin ansiosta. Vaunut ovat hyvässä kunnossa ja myydään vähäisen käytön takia. Rattaissa 3 v takuu! Ostettu Hobby Hallista. Linkki rattaisiin https://www.hobbyhall.fi/fun-yhdistelmavaunut-lime-hh848348.html

Tämä tavara, tuote, palvelu tms. ei ole enää saatavilla.

Lähetä sähköpostilla viesti, jossa on ohjeet kuinka muokata ja poistaa tämä ilmoitus

Jos olet tämän ilmoituksen jättäjä, voit tilata sähköpostiisi yllä mainitut tiedot.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 166
  • Katseltu: 63327

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte