Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Vaate- ja kenkäkassi (100€)

  • Hinta: 100€
  • Laitettu esille: 2.10.2019 kello 16:00
  • Ilmoittajan nimi: Anni Lindfors
  • Sijainti: Kanta-Häme
  • Paikkakunta: Riihimäki
  • Katsottu: 65 kertaa
Myynnissä olisi kahdet kengät toiset ovat reisisaappaat ei kertaakaan käytetyt koko 38, toiset ovat nike air force 1 kerran jalassa pidetyt aivan uuden veroiset. Bombertakki koko s, vilan housut koko m, aivan uudet maastokuvioiset housut shk paris koko L, valkoinen housupuku käyttämätön koko m/L, kimaltava housupuku koko 40, juhlamekko sister point koko L kerran pidetty, sekä neuletakki zaraknit koko m. Lisää kuvia saa kysymällä. Koko setti siis myynnissä kerralla hintaa voi tinkiä 150eur. Jos haluat esim pelkät kengät niin katson hinnan uudelleen syystä että kengät ovat aivan uuden veroisia.

"Vaate- ja kenkäkassi" on saanut pisteet 9/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Ota yhteyttä kohteen "Vaate- ja kenkäkassi" ilmoittajaan

Lisätietoja numerosta 0401203592

Lähetä viesti ilmoittajalle

  • Jos kuvan koodista ei saa selvää, napsauta kuvaa kerran tai pari ladataksesi uusi turvakoodi.
Lähetä sähköpostilla viesti, jossa on ohjeet kuinka muokata ja poistaa tämä ilmoitus

Jos olet tämän ilmoituksen jättäjä, voit tilata sähköpostiisi yllä mainitut tiedot.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 711
  • Katseltu: 337334

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte