Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori


Nettikirppistä ehkä nopeampia tapoja saada vanhat tavarat kiertoon

Ilmaisen Nettikirppis.info-palvelun lisäksi vanhoista tavaroista voi päästä eroon tarjoamalla niitä divarille, etenkin jos kyseessä ovat vaikkapa vanhat Aku Ankka -lehdet, tai Tex Willerit, ja ehkä kirjatkin, kuten alla näkyvän Suuren Korttipelikirjan.

Samaan tapaan Antikvariaatti.netin kauppiassivu on tutustumisen arvoinen yhteystietojen hakemisto, sillä tuo nettisivu sisältää edellä mainitussa nettiantikvariaatissa myyvien yrittäjien yhteystiedot. Niille voi yrittää tarjota vanhaa tavaraa myyntiin.

Sekalaista vanhaa tavaraa voi myydä myös vuosikymmenet toimineessa Huuto.netissä, kuten myös uudemmassa tulokkaassa, ja nykyisin erityisen suositussa palvelussa varsinkin pääkaupunkiseudulla, nimittäin Tori.fi-ilmoituspalstalla.

Tavaroita voi toki laittaa myyntiin myös fyysisesti: Kirppikset.info auttaa löytämään Suomessa toimivat kirpputorit.

Vanhaa, mutta käyttökelpoista ja ehjää tavaraa voi tarjota myös kierrätyskeskukselle. Niiden yhteystiedot sijaitsevat Kierrätyskeskus.comissa. Joskin monet ehjät tavarat, kuten DVD- tai Blu-ray-levyt, olivat ne elokuvia, äänilevyjä tai videopelejä, eivät välttämättä mene "kaupaksi" nuorisolle, nuoriso kun on tottunut lataamaan suoratoistona elokuvansa, musiikkinsa ja pelinsä netin kautta. Viimeksi mainitussa aiheessa hyviä esimerkkejä on ympäri nettiä, mukaan lukien Veikkauksen sivusto — selainpelejä voi pelata ostamatta levyjä tai asentamatta ohjelmia. Kyseessä on pelisivusto, jossa täysi-ikäinen voi pelata esimerkiksi Money Train 2:ta, selainpohjaista Relax Gamingin tekemää kolikkopeliä. Siitä pelistä, kuten muistakin Nopeampi.com-sivuston peleistä, mahdollisesti saadut voitot voi saada omalle pankkitilillejopa varttitunnin sisällä. Pelaamisen aloittaminen edellyttää kuitenkin täysi-ikäisyyttä ja verkkopankkitunnuksia.