Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori


Tori.fi on aarrearkku pelikoneiden keräilijöille

Vaikka Suomessa on pelikoneidenkin keräilijöille tutustumisen arvoinen kohde, nimittäin RealGames, helsinkiläinen pelikoneiden myyntiin ja huoltoon erikoistunut liike, on myös Tori.fi syytä laittaa nettiselaimen kirjanmerkkeihin. (Toistaiseksi Nettikirppis.info ei ole saanut pelikoneiden myynti-ilmoituksia.) Se nimittäin tarjoaa mahdollisuuden löytää eritoten yksityisten ihmisten privaateista peliluolista kiertoon lähteviä aparaatteja; Tori.fi:n myynti-ilmoituksissa on monesti esimerkiksi pajatsoja, flippereitä, myös jukebokseja, sekä erilaisia markka-aikaisia kolikkopelikoneita. Näistä pelikoneista monet ovat jääneet pois liikkeistä virtuaalisten pelien tullessa kännykän ulottuville.

Yllättäen monet euroaikaiset pelikoneet, kuten tätä artikkelia kirjoitettaessa Tori.fi:ssä myynnissä oleva Full House Joker Poker, on hintansa puolesta tuntuvasti halvempi kuin vaikkapa mekaaninen puulaatikkomallin pajatso. Kummassakin tapauksessa laitteiden hinnat ovat tuhansia euroja, mutta aidoksi Rayn pajatsoksi kutsuttu on noin 5000 euroa hinnakkaampi kuin euroajan Full House Joker Poker.


Kuva: Igor Ovsyannykov

RealGames

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva RealGaming-liike myy useita pelikoneita — pajatsoakin — joita on suoraan varastossa. Laitteiden hintoja ei ole julkaistu netissä. Niitä voinee tiedustella kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen info@realgames.org, tai soittamalla numeroon 0400 303 300. Liike sijaitsee osoitteessa Itälahdenkatu 20 B ja se on tällä hetkellä avoinna arkisin kello 10–15.