Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Palvelun yleiset käyttöehdot

Ehdot

Avaamalla tämän sivuston hyväksyt seuraavat palvelun käyttöehdot.Sivuston käyttöä ja sen sisältöä koskevat asiat sekä asiakirjat noudattelevat kaupankäynnin ehtoja ja voimassa olevia lakeja. Avaamalla ja käyttämällä palvelua hyväksyt rajoituksetta tai poikkeuksetta yksityisyyssuojan. Voimme kerätä, käsitellä ja pitää henkilökohtaisia tietoja sinusta. Eli sellaisia tietoja, joilla voimme tunnistaa sinut jotenkin, kuten nimi, osoite tai muut yhteystiedot. Näitä henkilötietoje voidaan kerätä, kun rekisteröidyt tai käytät sivustoamme mm. ostamiseen. Henkilökohtaisten tietojen antaminen on vapaaehtoista. Mikäli et halua antaa henkilökohtaisia tietoja itsestäsi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä johonkin osioihin.

Käyttäjä

Nettikirppis.info:n käyttäjä sitoutuu siihen, ettei hän lähetä, välitä tai tallenna sivustolle tai sen kautta aineistoa, joka on hyvän tavan tai lain vastaista sekä siihen, ettei hän yllytä toista tällaiseen toimintaan. Käyttäjä sitoutuu myös olemaan lähettämättä, välittämättä tai tallentamatta sivustoon tai sen kautta tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuden tai muun immateriaalioikeuden suojaamaa aineistoa, jollei hänellä ole siihen oikeudenhaltijan nimenomaista lupaa.

Nettikirppis.info pidättää oikeuden estää edellä tarkoitetun luvattoman aineiston julkaisu palvelussa tai poistaa sellainen aineisto palvelusta. Käyttäjä vastaa luvattoman aineiston oikeudenhaltijoiden tai muiden kolmansien sen perusteella esittämistä korvaus- ja muista vaatimuksista. Nettikirppis.info:lla on oikeus estää tämän sivuston käyttö, mikäli on perusteltua syytä epäillä, että Palvelua käytetään edellä mainitun luvattoman aineistoin levittämiseen tai muutoin hyvän tavan tai lain vastaisesti.

Vastuuvapaus

Nettikirppis.info vastaa vain itse tuottamansa aineiston sisällöstä, tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista. Nettikirppis.info lisäksi vastaa vain itse tuottamistaan, palvelun kautta myytäväksi tarjoamistaan tuotteista ja palveluista annettavien tietojen oikeellisuudesta sekä niiden laadusta ja toimivuudesta. Nettikirppis.info ei kuitenkaan vastaa toisen palveluntarjoajan palvelusta tai sisällöstä, niihin liittyvistä tekijänoikeuksista tai muista immateriaalioikeuksista miltään osin siinäkään tapauksessa, että tähän palveluun pääsee palvelun kautta linkillä tai muulla tavoin. Nettikirppis.info ei vastaa sivustossa olevan virheellisen, puutteellisen tai tulkinnanvaraisen tiedon käyttämisestä käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 2631
  • Katseltu: 1184366

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte