Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Yksityisyyssuoja

Sivuston käyttöä ja sen sisältöä koskevat asiat sekä asiakirjat noudattelevat kaupankäynnin ehtoja ja voimassa olevia lakeja. Avaamalla ja käyttämällä palvelua hyväksyt rajoituksetta tai poikkeuksetta yksityisyyssuojan. Voimme kerätä, käsitellä ja pitää henkilökohtaisia tietoja sinusta. Eli sellaisia tietoja, joilla voimme tunnistaa sinut jotenkin, kuten nimi, osoite tai muut yhteystiedot. Näitä henkilötietoje voidaan kerätä, kun rekisteröidyt tai käytät sivustoamme mm. ostamiseen. Henkilökohtaisten tietojen antaminen on vapaaehtoista. Mikäli et halua antaa henkilökohtaisia tietoja itsestäsi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä johonkin osioihin.

Jos haluat tarkistaa, korjata, käyttää tai päivittää tietojasi tämän verkkosivuston kautta, ota meihin yhteyttä, yllä olevien yhteystietojen kautta. Toisinaan kun muodostat yhteyden kotisivuillemme saatamme kerätä tietoja tietokoneestasi. Tämä on tilastollista tietoa käyttäjiemme lukemistoimista ja käytännön malleja, ja niistä ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Sivustolla saattaa ja voi aika ajoin olla linkkejä ja sivustoja kumppaniverkostostostamme, mainostajien ja käyttäjien viestejä, joita emme valvo, suosittele tai tue ja emme ole vastuussa näistä sivustoista tai niiden sisällöstä, tuotteista, palveluista tai tietosuojakäytännöstä.

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 2655
  • Katseltu: 1237117

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte