Nettikirppis.info — Kaikenlaisten tavaroiden nettikirpputori

Julkaise ilmoitus kategoriassa Vaatetus

Asteriskilla (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Ilmoituksen julkaiseminen ei edellytä rekisteröitymistä. Muista kuitenkin ilmoittaa toimiva sähköpostiosoitteesi, sillä sinne lähetetään ilmoituksen tallentamisen jälkeen yksi viesti. Se sisältää kaksi linkkiä; ensimmäisen linkin avulla voit siirtyä päivittämään ilmoituksesi tietoja, jälkimmäistä linkkiä klikkaamalla voit poistaa ilmoituksen. Ilmoituksen julkaiseminen on ilmaista. Asiattomat ilmoitukset poistetaan palvelun ylläpidon toimesta ilman ennakkovaroitusta.

1. Kategoria
2. Ilmoituksen tiedot
3. Ilmoittajan tiedot
4. Kuvat

Siirrä kuvia, joiden suurin sallittu tiedostokoko: 4 megatavua (Mt) ja formaatti gif,jpeg,jpg,png

5. Roskapostin esto

Nettikirppis.info lyhyesti: kaikenlaisten käytettyjen tavaroiden ilmoituspalsta. Palvelu on täysin maksuton eikä edellytä ilmoituksen jättäjältä käyttäjätilin luomista. Ilmoituksen voi poistaa itse milloin tahansa, tai antaa sen vanhentua, jonka jälkeen se häviää itsestään näkyvistä muutaman kuukauden kuluttua. Ulkoasun yläosassa sijaitsevasta Kategoriat-valikosta voi rajata näkyville vain johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten keräilyyn, liittyviä ilmoituksia. Hakemisto ei ole tarkoitettu uusille tavaroille, mutta tätä palstaa voivat myös yrittäjät käyttää jos he haluavat saada esimerkiksi auton osia eteenpäin.

Kategorian pikatilastot
  • Ilmoituksia: 711
  • Katseltu: 337331

Nettikirppis.info lyhyesti
Kirppistavaran myyntipalsta, jossa kaikki toiminnot ovat maksuttomia. Palvelu toimii mainosrahoitteisesti. Kuten useissa muissa markkinapaikoissa, myös Nettikirppis.infossa pätee ohje: älä lähetä rahaa etukäteen näkemättä tuotetta tai varmistamatta, että tuote saapuu maksun yhteydessä.

RSS-syöte